Vlastní Kagan, horký uzený

Hogan, horký uzený

Dat.vydání: 20-12-2013, 10:57

Mnoho rybářů, po úspěšném úlovku, suché ryby, a někteří z nich stále kouří. Nejčastěji je to horký kuřák, protože studené kouření zabere spoustu času a složitější instalaci, ale instalace pro horké kouření může dělat kdokoliv.

Samozřejmě, aby bylo možné tuto instalaci provést, je vaše místo třeba, stejně jako případ z pračky, hadrového pytle, staré břidlice, plechu, lopaty, hlíny, dvou desek a tlustých kovových tyčí.

Nejdříve musíte kopat mělký příkop, vše záleží na touze, můžete udělat široký, ale můžete také úzké. Výsledkem by měl být výkop s hloubkou asi 35 cm a délkou asi 7 m. Poté, co budete muset vzít dvě desky a vytvořit z nich odolnost proti instalaci pračky, umístěte je paralelně a napříč výkopem ve vzdálenosti asi 25 cm.
Namontujte ji na vzdálený konec výkopu. Pak můžete začít břidlice břidlice. Musíte ji posunout buď podél, nebo napříč, i když je lepší ji křížit, takže to bude odolnější konstrukce. V místě, kde je instalováno těleso pračky, je nutné použít malé kousky břidlice. V důsledku toho je nutné uzavřít hlavní část výkopu opouštějící místo pod pecí. Ještě jednou, budete muset vzít lopatu a házet všechny podlahy na zemi. Je důležité si uvědomit, že pokud chcete vytvořit efektivnější kouřovou břidličku, je třeba ji nasadit na čerstvě namíchanou hlínu, takže bude hodně utěsněna.

Na konci stavbyto zůstane instalovat v těle strojních prutů zavěsit rybu na nich, pokrýt design se dvěma vrstvami pytle, vypálit malý oheň a zakryje to plechem nebo něco jiného důležitého, aby materiál byl ohnivzdorný.