Uděláme grilování vlastníma rukama

Zdá se, že mnoho rekreantů na to někdy myslelo, že je velmi těžké udělatgril pro to, aby dal své vlastní ruce ? Existuje několik variant materiálů, z nichž je snadné vytvořit stacionárnígrilování vlastními rukama : ​​cihla nebo kámen a také kov. Kromě toho může být kovová pánev vyrobena ve formě mobilní konstrukce. Předpokládá se, že cihlové grily mají estetický vzhled. Mezi výhody stacionárního grilu patří spolehlivost designu a vysoká hodnota a minus - jejich připojení k určitému místu ve vaší oblasti. Chcete-li vytvořit gril pro vlastní ruce, musíte získat (a mnoho z nich již) zámečnické nářadí a stavební materiály.

Grilování s rukama z kovu
Kovová hlaveň se používá jako základ pro takový mangala. Je však třeba mít na paměti, že tento válec by neměl být dříve používán pro hořlavé materiály.
Nedoporučuje se používat molybden jako kov, protože rychle rzi a při zahřátí velmi horký.
Pro výrobupánev s kovovou rukoupotřebujeme také nástroje a materiály: kovový roh, kolečka, kovovou kliku dveří a závěsy dveří; bulgarka, výřez disku a výsuvná elektrická pila, svařovací stroj.

Konstrukce kovové mřížky:
Nejprve řezáme roh do sekcí. Potřebujeme pár horizontálních a pár vertikálních stojanů pro konce rámu. Horní vodorovný stojan nastavíme ve vzdálenosti od horního okraje, což odpovídá poloměru našehosudy Poté nastavte spodní stojan ve výšce 25 cm od spodní části vertikálních stojanů. Dále je třeba vařit čtyři stojany, které jsou předběžně umístěny na rovném povrchu. Analogickým svářením druhé boční stěny. Poté je nutné připojit boční stěny pomocí dvou segmentů rohu.

Příprava hlaveň
Nastavte hlaveň na rám tak, aby se vypouštěcí otvor sudu umístil shora a zezadu a tento otvor pak bude hrát roli výfukového potrubí. Pak čtvrtou část barelu natřete křídou - to bude víko naší pánev. Řezáme ji elektrickou pilou a dobře očistíme.
Poté k závěsům připojíme závěsy, které je spojíme s hlaveň. Upevněte rukojeť.
Takovápánev s vlastními rukamamůže přinutit každého, kdo může s nástrojem pracovat.

Cihlový gril vlastními rukama
Nejdříve musíte položit výklenek pro palivové dříví (také se nazývá dřevorubec). Potom vložte pár popelníků (tavených). Je nutné je rozdělit a pomocí cihlové řady oddělit od dřevorubce. Při provádění výpočtu řad cihel je nutné rovně nastavit roh v osmé řadě. V deváté řadě vrtáme, ustupujeme 5-6 cm od cihly, prohloubení (žlab), hloubku asi 3 cm.
Cívka bude hrát roli trysky na okraji rohu cihly. Potom, v desáté a jedenácté řadě, ležel popel. Na úrovni další - dvanácté řady, označujeme představení pro špejle. Topkuk dokončil dvacátou první sérii, kde musíte udělat roh.
Zásobník bude umístěn vdvacátého čtvrtého řádku, pro tento účel dal následující řádky, zaozhivaya pruhy. Zadní plocha stojanu je uložena ve svislé poloze.
Dokončujecihlový gril vlastními rukamaměděnou čepičkou, to bude naše kapuce. Pro jeho výrobu se používá zinkový profil s pláštěm z měděných nebo pozinkovaných plechů. Výška víčka bude záviset na výšce střechy.

Ruční granát z kamene
Pro přípravu grilu z kamene vlastníma rukama nejprve připravte pozemek: vyjměte z něj trávník a zařaďte základ, protože kamenný gril je spíše masivní konstrukce a bez pevného základu. role, kterou bude hrát betonová deska, nemůže.
Konstrukce bude mít válcovitý tvar, vnitřní materiál pánev zůstane neviditelný. Proto se zaměříme na vnější vrstvu zdiva. V betonovém základu je nutné sečení výztužného pletiva, což mu dává tvar válce o průměru přibližně 65-70 cm, a pak se z vnějšku kamenují. Doporučujeme umístit kameny na speciální lepidlo. V takovém ohništi bude vynikající izolace.
Během pokládky je vnitřek konstrukce naplněn půdou, napojenou vodou, takže je dobře utěsněn.Grilování vlastními rukamapro pohodlný přístup k němu bude vyžadovat přítomnost plošiny, která může být položena z kamene nebo žáruvzdorných cihel. Při tuhnutí roztoku, zesílení sušení, spalování ohně ve středu a po 6-7 dnech pánev může být již použit.