Přírodní BBQ s vlastními rukama

Přírodní BBQ vlastníma rukama

Dat.vydání: 17-03-2014, 01:06

Výjezd do přírody nebo rybaření je často doprovázen příjemným zavedením času s grilováním nebo polévkou u ohně. Poměrně často je pro tento účel používán pánev a další prvky, s nimiž můžete připravit kebaby a uši. Existují však případy, kdy z nějakého důvodu není možné použít gril. Ve většině případů se v tomto scénáři používá něco jednoduššího, jako jsou cihly nebo jednoduché větve. Tak například, aby bylo možné uspořádat gril, budete potřebovat toparidge a několik větví stromu.

Úkolem je vyrobit čtyři rohy s dlouhou základnou do 40 cm a dvě rovné rovné hole dlouhé až 50 cm.

Výstroj musí být proveden v určených rozích obdélníku a krátké postroje musí být ve vzdálenosti přibližně 40 cm tak, aby mezi ně mohla být vložena tyč. To je v podstatě všechno, co potřebujete, aby se hole na postroj, a pak kopat do označeného obdélníku mělké díry 10-15 cm, přirozeně odcházející z rohů. Aby bylo zajištěno potřebné zabezpečení na okrajích vybaveného grilu, můžete klást kulatiny.

Jak již bylo zmíněno, k vytvoření grilu lze použít cihly, které musí být umístěny ve dvou řadách v takové vzdálenosti, aby mezi nimi bylo možné vytvořit špejle a pak rozpálit oheň

.