Kouř studeným kouřem vlastníma rukama

Masové pokrmy jsou základem každé hostiny a nejen slavnostní. Skuteční labužníci nemohou žít bez masa, tím více od něj můžete vařit nejrůznější a nejjemnější pokrmy, z nichž nejchutnější jsou uzené pochoutky. Ukazuje se, že kouří jakékoliv syrové maso, hovězí, vepřové, kuřecí, jehněčí a domácí, je nutné, aby tento proces kouřil studené uzeniny, které mohou být vztyčeny na orné ploše vlastníma rukama a zároveň trávit čas minimálně. a finanční náklady.

Kouř v domácím kouři může být jak maso, tak tuk a ryby. Výrobky v kouřovodu jsou vystaveny kouři při teplotě 32 stupňů, díky čemuž získávají příjemnou vůni, což způsobuje obrovskou chuť k jídlu.

Kouř je chlazen průchodem pro odvádění kouře z místa spalování surovin na místo, kde jsou výrobky položeny, přičemž vzdálenost je udržována na přibližně sedmi metrech, což může být zvýšeno, což umožní ještě větší kouření.

Vaření můžete vařit během několika dnů a pak týdnů. Výrobky v kouři jsou vždy položeny homogenní a přibližně ve stejné velikosti, příliš velké kusy nemohou plížit nahoru, takže je lepší se zaměřit na průměr.

Postup postupného uspořádání kouře vlastníma rukama:

- vykopávací otvory pro ohniště s parametry 0,5 * 0,5 * 1 metr;

- stěny a dno jámy jsou položeny cihlami bez betonového řešení; pokud neexistuje žáruvzdorná cihlapak to můžete udělat obyčejnou červenou;

- dno jámy nad cihlou je položeno plechem;

- ze dna jámy je zobrazen komín o průměru 25 x 25 cm a délce sedm metrů; To se provádí vykopáním výkopu, který je následně pokryt azbestovou cementovou břidlicí nebo kovovými plechy obecně jakýmkoliv nehořlavým materiálem; Na podlaze naskládaných listů padá zem tak, že kouř nevyteče;

- na konci komína je konstruována kouřová skříň; Nejvhodnější variantou pro skříň je kovová nádoba v podobě hlavně, která je položena na obvodovou stěnu jemným kovovým pletivem, což následně zabraňuje tavení sazí z doutnajících výrobků;

- na horním průměru hlavičky jsou svařeny kovové tyče, na kterých budou zavěšeny výrobky určené pro kouření.

Jak vidíte, proces není příliš pracný a nakonec přináší nejchutnější jedlé výsledky, které lze použít jak v běžných dnech, tak i na dovolené.