Jednoduchý gaskanch s tlakovým hrncem s vlastními rukama

Jednoduchý hagan s tlakovým hrncem vlastníma rukama

Dat.vydání: 19-07-2014, 23:36

Internet má spoustu informací o tom, jak kouřit, ve většině případů je to spíše obtížná technologie, která zahrnuje velké množství práce, což samozřejmě není příliš dobré, zejména když není čas ani touha dlouho se odvážíme a potíme. Mezitím je třeba poznamenat, že existují také jednoduché možnosti, například varianta používající tlakový hrnec.

První věc, kterou musíte udělat, je odstranit ventil z víka, faktem je, že již není potřeba.

Pak musíte udělat mřížku úpravou na velikost tlakového hrnce, nejlepší způsob, jak toho dosáhnout, je namontovat svařované drátěné pletivo z nerezové oceli.

Poté potřebujete typ náramku, musí být vyroben z kovového pásu.

Výsledný náramek by měl být umístěn ve středu dna tlakového hrnce a pak ho rozřezat pilinami. Mimochodem, je důležité pochopit, co je možné, a které nepoužívá piliny, dobrá varianta třešňových pilin.

Pak musíte najít jednoduchý mělký keramický talíř, který se vejde do velikosti hrnce, musí být umístěn nad železný náramek. Je důležité poznamenat, že je nutné, aby od okrajů desky ke stěnám tlakového hrnce zůstalo asi 10-15 mm. Samotná deska je potřebná k tomu, aby bylo možné odtučnit tuk.

Pak už můžete instalovat mříž a pak ji dát na to, co bude kouřit.

S blížícím se kouřením můžete zavřít víko, ale to není vše. Kování by mělo být použito jako abrazivní kouř, který se má nosit předemvařenou hadici a samotnou hadici, její konec musí být odstraněn buď ve ventilaci, nebo v okně.

Kouř by měl být vystaven vysokému ohni asi půl hodiny, i když může být delší.

Výsledek bude prostě působivý a super chutný.