Jak vařit pastu pro sebe

Nyní v regálech obchody jsou naplněny všemi druhy lepidla na tapety, pro každý typ tapety je k dispozici vlastní lepidlo, ale mnozí z nás si pamatují, jak naše matky a babičky lepidlo tapetu s nálepkou, na které tapeta drží tak daleko.

A pokud najednou budete muset vzít tento starý dědeček způsobem, musíte držet roztrhaný kus tapety, není špatné v tomto případě vědět, jak vařit pastu. S ním se podaří zvládnout všechny, dokonce i dítě, jen pro tuto vodu a mouku.


Obsah
  1. Jak vařit pastu?
  2. Co potřebujete vědět o jílu
  3. Je třeba mít na paměti některé rysy přípravy pasty:

Jak vařit pastu?

První

Smaltovaný kontejner, objem, který potřebujete, naplňte dvěma nebo třemi lžícími mouky, přidejte půl sklenice vody a důkladně promíchejte, dokud se nevytvoří homogenní směs.

Druhá

Pak přidejte k této směsi vroucí vody v poměru k sobě a jednu polovinu tak, aby vaše směs v hustotě byla střední konzistence. Nalijte vroucí vodu s trochou chomáčů, zatímco mícháte směs tak, aby se neobjevily žádné hrudky.

Třetí

Poté po dobu tří minut položte na oheň pánev s pastou a bez přerušení míchání přiveďte k varu. Zde je vaše pasta a připraven, můžete se ujistit, že všechno je snadné a obtížné něco napravit.

Co potřebujete vědětlepící nálepky

Lepší lepidlo?

Posuďte sami, skládá se z přírodních složek a je bezpečný pro zdraví. A pokud máte malého asistenta a on najednou bude chtít ochutnat pastu, nebude to bolet jeho zdraví a nebude vás nervózní.

Toto lepidlo nezpůsobuje alergie, nelepí se na kůži rukou a snadno se opláchne, nemá nepříjemný zápach. Perfektně lepené povrchy papíru a tkanin, a tím mohou konkurovat lepidlu v obchodě.

Děti mohou být také využity pro kreativitu: lepení aplikací, koláží a výroba výrobků z papírenské hmoty. Toto lepidlo se snadno připravuje, a co je nejdůležitější, nevyžaduje zvláštní finanční náklady, což někdy není tak důležité, a všechny jeho složky lze nalézt v každém domě. V některých jiných receptech může být mouka nahrazena škrobem, nemusí být překvapena.

Škrob, ať už bramborový nebo kukuřičný, má stejné vlastnosti jako mouka. Je viskózní, rychle se rozpouští a má lepicí účinek.

Je třeba mít na paměti některé rysy přípravy pasty:

• Nejdříve musíte mouku naplnit v nádobě a teprve po vylití kapaliny a nikoli v opačném pořadí.

• Pasta vyrobená ze škrobu může být skladována pouze ve skleněných nádobách a pouze asi pět hodin.

• Pasta, přivařená z mouky, není vhodná pro další den.

Vezměte si tyto jednoduché tipy pro sebe a možná vám jednou budou sloužit.