Jak skladovat kukuřičné klasy doma

srpnu nám dává vydatné, chutné, sladké, voňavé radosti - vařená kukuřice. Samozřejmě, každý ví o výhodách kukuřičné mouky, škrobu a oleje, a to nejen děti jíst cereálie a tyčinky, ale nejvíce zábavy pro dospělé i děti jsou ještě čerstvé z kukuřičné klasy uvařené celku. Chce způsobit potěšení nejen při sklizni, ale za měsíc nebo dva. A otázka, jak k ukládání obilí. Je možné zachovat nebo zmrazit obilí. Ale to je úplně jiná chuť! Jak uchovávat obilí, takže si můžete vařit doma v zimě jako v srpnu - téma tohoto článku.

Obsah
  1. , je k dispozici pro ukládání uši
  2. pro skladování hlavy v mrazáku
  3. Další způsoby uchovávání
  4. Video "Super způsob ukládání kukuřice"

je k dispozici pro ukládání uši

Kukuřice může šetřit banky, suchý, zmrazení, ale doma nejčastěji vyrobené z obilí, spíše než celé hlavě. Bez ohledu na to, jak mnoho způsobů, jak nevynalezl je to boj o možnost udržet si chutné chuť od dětství.

Farms růst této zeleniny obrovské objemy, přičemž sklizeň sklizené plodiny, potom se držet zátky příliš dlouho - celou zimu, často až do jara. Oni vědí lépe než kdokoliv jiný, jak pro ukládání obilí, to udělat v malých (podle průmyslových standardů), sklady, stěny jsou vyrobeny z polí. Tyto zásoby jsou nazývány koshamy. Další použitívětrané přihrádky. Tyto prostory jsou nutně vybaveny speciální ventilací a vlhkost je udržována na úrovni 23%.

Pozdní odrůdy se zpravidla dlouhodobě skladují, kůra je na svých semenech tvrdá. Jsou-li dokonce v zimě nebo na jaře příštího roku poslány ke zpracování na výrobu oleje, melasy, škrobu a mouky, zachovávají si všechny své kvality. Tato kukuřice může být vařena, bude tuhá a nebude příliš sladká, ale téměř stejná jako v srpnu až září, kdy se čistí.

Domácí podmínky neumožňují, aby tato metoda byla plně uplatněna, ale můžete použít základní principy, které odhalují tajemství, jak skladovat obilí, aniž by ztratily svou kvalitu.

Skladování vany v mrazničce

Domy jsou nejčastěji kukuřice mražená obilím nebo celými řádky, aby si ji mohli užívat po celou zimu, pokud povolíte prostor mrazničky.To je velmi výhodné pro ty, kteří si ho nechtějí uchovat v bankách. Obilné okurky čisté z listů a vláken, převzít, řezané poškozené nebo poškozené zrna, odříznout tipy s nezralými semeny.

Aby bylo možné řádně zmrazit celé ovoce doma, je třeba připravit dvě velké pánve. Jeden je naplněn strmou vařící vodou, další - studenou vodou s kousky ledu. Připravená zelenina se sníží na 2 minuty na horkou vodu a pak na stejnou dobu v zimě. Poté se suší na ručníku.

Když swingers vyschne ze všech stran, každý z nich je zabalen do jídlafilm a stoh na podlaze mrazničky. Takže si můžete uložit kukuřici doma až jeden a půl roku bez ztráty kvality.

Další metody skladování

\ t

Skladování obilí v kajutách domu na zimu má jediný úkol - zachovat si jemnou rozkoš. Existuje několik způsobů, ale prostor bude zapotřebí více než pro skladování obilí.

Je nejlepší zmrazit nebo konzervovat. Pokud to uděláte správně a přesto si vezmete mladé swaddlery, bude možné celou zimu rozveselit. Zmrazování a uchovávání pomůže udržet produkt doma více než rok. Navíc bude možné nejen zrna, ale i samotné roje. Takové předlisky jsou často používány pro přípravu příloh nebo různých druhů zeleniny.

Sušené válce mohou být také uchovávány po celou zimu, pokud jsou doma ve vzdušném podkroví nebo nacházejí jiné suché místo s přístupem na čerstvý vzduch. K tomuto účelu se použijí odrůdy, které se po úplném zrání odstraní.

Kukuřice do sucha by měla být vyzvednuta, ponechána pouze čistá, neporušená. Všechny listy s takovým skladováním nejsou odstraněny, stačí jen otevřít obilí, můžete odstranit listy na jedné straně, ale ne více. Vlákna (riltsa) se čistí, ale co nejvíce mohou, ledaže odříznou všechny listy. Takto připravené swingers visí pod stropem samotného podkroví, ve dvojicích nebo splétají několik kusů copánků - jak to prostor dovoluje. Na podzim a v zimě si vezměte tolik času, kolik je třeba, a vařte - to se ukáže chutné a užitečné, ale ne tak, jak tomu bylo v srpnu.

Chladnička udrží několik dní v domě kukuřici, stejně jako se nacházela v zahradě. Po tři dny bude stejně něžná a zachrání její chuť. Další týden se můžete radovat z jeho čerstvosti, ale proces zničení cukrů z něj učiní ne tak sladkou. Kukuřice na popcorn by neměla být skladována - i když se vše provádí správně, chrání zrno před nadměrnou vlhkostí a jejich slupka z měknutí nebude fungovat. Z listů a vláken by měly být vyčištěny pouze sebrané kanystry, pak se nemyly, aby se zabalily do plastových (plastových) sáčků a položily na spodní polici chladničky. To je pravděpodobně jediný způsob, jak protáhnout radost, kterou dostáváme od čerstvě vařené kukuřice se solí.

Video "Super způsob skladování obilí"

Toto video bude užitečné pro ty, kteří se chtějí naučit skladovat kukuřičné klasy v zimě a užívat si svého oblíbeného jídla po celý rok.